Γιαννιτσά – Χειροπέδες σε 62χρονο που έβγαλε μαχαίρι σε παιδιά επειδή έκαναν φασαρία
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία
Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει ησυχία στην οικία που διέμενε εξαιτίας της φασαρίας που έκαναν παιδιά στο γειτονικό πάρκο, έστειλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 62χρονο κάτοικο των Γιαννιτσών στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοφορία οικιακού μαχαιριού.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 62χρονος ενοχλήθηκε από την φασαρία που έκαναν πάνω από 30 παιδιά, σε διαφορετικές παρέες, στο πάρκο της Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά και κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένει με δύο οικιακά μαχαίρια στα χέρια του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς οχλήσεις που, όπως έλεγε, δέχεται κάθε βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Πολύ γρήγορα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karatzova.com, οι παρέες των εφήβων διαλύθηκαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας, όπου και κρατείται.
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»





