Δημήτρης Ουγγαρέζος – Αποκαλύπτει ποια προγράμματα του MEGA θα τον «καθηλώσουν» στον καναπέ
Ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται φέτος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη – φυσικά, από τη συχνότητα του MEGA
Οι νέες είσοδοι στο φετινό πρόγραμμα του MEGA είναι πραγματικά εντυπωσιακές – τόσο ως προς τον αριθμό, όσο και ως προς το ταλέντο των προσώπων που προστέθηκαν στο δυναμικό του καναλιού.
Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει αγαπηθεί όσο λίγα για το χιούμορ και την αμεσότητά του και που φέτος θα μας κρατά συντροφιά από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή «Ελένη».
Λίγο πριν την επιστροφή της «βασίλισσας», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ποια προγράμματα από το νέο πλούσιο πρόγραμμα του MEGA τον κάνουν να ανυπομονεί, έχοντας στο πλευρό του ένα… πρόσωπο-έκπληξη:
«Σε αυτόν εδώ τον καναπέ περιμένουμε πώς και πώς να απολαύσουμε το καινούργιο πρόγραμμα του MEGA – το MEGA το καλό.
Τι θα βλέπουμε;
Αγώνες Champions League, Αγγελική Νικολούλη και «Φως στο Τούνελ», ολοκαίνουργια σειρά Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος». Και φυσικά, αυτό που θα απολαμβάνουμε όταν δεν είμαστε στην Ελένη, είναι ο φίλος μας ο Γιάννης ο Τσιμιτσέλης με την εκπομπή «Fishy» – ψάρεμα, συνεντεύξεις σε μαγευτικά μέρη σε όλη την Ελλάδα».
Δείτε το βίντεο:
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
