Προς νέα αναβολή το πρωτάθλημα και… σέντρα μέσα Σεπτεμβρίου
Δεν αναμένεται να βγει… λευκός καπνός στη Λίγκα και όλα δείχνουν πως η σέντρα του πρωταθλήματος πηγαίνει για 11-12 Σεπτεμβρίου.
Εκ νέου αναβολή αναμένεται να έχουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και το… φιάσκο να μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ και τη σέντρα να πηγαίνει για μέσα Σεπτεμβρίου.
Η Superleague 1 συνεδριάζει στις 12:30, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία όσον αφορά την υπογραφή της προκήρυξης (απαιτείται να έχουμε υπογραφές από 11 ΠΑΕ).
Βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο οι Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV χωρίς όμως να έχει προκύψει οριστικό deal.
Παράλληλα, δεν έχει υπάρξει ομοφωνία όσον αφορά την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24 και αν δεν έχουμε συμφωνία ούτε εκεί, τότε δεν μπορεί να έχουμε ποδόσφαιρο.
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε

