Στίβος – Απόψε στο Diamond League του Γιουτζίν η Στεφανίδη
Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο η Κατερίνα Στεφανίδη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι έτοιμη να φορέσει και πάλι τα αγωνιστικά της παπούτσια, λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την τέταρτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.
Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα λάβει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν απόψε, Σάββατο (21/8, 22:45), με στόχο να κυνηγήσει τα άλματα που δεν κατάφερε να πετύχει στην ιαπωνική πρωτεύουσα.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη δηλώνει πιο ανυπόμονη από ποτέ να επιστρέψει στους αγώνες.
Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τη «χρυσή» ολυμπιονίκη του Τόκιο, Κέιτ Ναζότ, τη «χάλκινη» στην ίδια διοργάνωση, Χόλι Μπράντσοου, αλλά και την Ιρίνα Ζουκ από τη Λευκορωσία.
Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε στα social media για την επιστροφή της στη δράση:
«Μετά από μεγάλα πρωταθλήματα είναι πολλές φορές δύσκολο να βρει ένα αθλητής το κίνητρο να συνεχίσει τους αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν. Για πρώτη φορά φέτος αισθάνομαι ακριβώς το αντίθετο και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη δουλειά».
Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το Γιουτζίν θα συμμετάσχει και στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη (8-9/9).
- Η Ρωσία μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία για όλο το 2026, σύμφωνα με στρατιωτικό think tank
- Από τη σκηνή στη μεγάλη οθόνη: Τον Μάιο κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ των Iron Maiden
- Η ατάκα για τον Ρέτσο που τα λέει όλα
- Δήμος Αθηναίων: «Πράσινο φως» στην αναστροφή της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του κράτους ως λάφυρο στα χέρια κάποιων και όχι δίπλα στον πολίτη
- Ζελένσκι: Επιβεβαίωση για συνομιλίες με ΗΠΑ πριν από την τριμερή συνάντηση με Ρωσία – Νέα επίθεση Όρμπαν



