Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στεφανίδη – «Τα θαλάσσωσα, θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια»

Κατερίνα Στεφανίδη – «Τα θαλάσσωσα, θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη μετά το φινάλε του τελικού του επί κοντώ γυναικών και την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κατερίνα Στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως τα θαλάσσωσε αλλά δεν μπορεί να είναι απογοητευμένη από το αποτέλεσμά της.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε η Στεφανίδη:

«Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο, φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκα. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Ήρθα με την έκτη καλύτερη επίδοση και βγήκα τέταρτη. Το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι ξέρω πόσο καλά είμαι και δεν το έδειξα. Τα θαλάσσωσα, έκανα πολλά τεχνικά λάθη. Κουράστηκα από τις συνεχόμενες προσπάθειες. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Έκανα ένα δύσκολο αγώνα. Με τιμά πάρα πολύ που έφτασα στα 4.80μ, μετά από τόσες προσπάθειες σε χαμηλότερα ύψη».

Για τα τεχνικά λάθη: «Άλλαξα κοντάρι γιατί δυσκολευόμουν με το τρέξιμο και με άγχωσε λίγο αυτή η επιλογή. Λίγο βιαστήκαμε ίσως να ανεβάσουμε κοντάρι, θα μπορούσε να είχε πάει αλλιώς ο αγώνας. Έφτασα στην καλύτερή μου φετινή επίδοση. Είμαι πολύ καλά και έτοιμη για επίδοση πάνω από το πανελλήνιο. Σήμερα δεν βγήκε. Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με επηρέασε».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είχε πολλή ζέστη και υγρασία. Πολύ διαφορετικές συνθήκες. Ο τελικός είναι πολύ διαφορετικός από τον προκριματικό. Στα προκριματικά θες να μην χάσεις, στον τελικό μπαίνεις προσπαθώντας να κερδίσεις. Διαφορετική αίσθηση».

Για τα ύψη του αγώνα: «Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη. Και οι τρεις νικήτριες είχαν πηδήξει πάνω από 4.90μ. Μου έκανε εντύπωση ότι η Αγγλίδα έκανε τόσο καλή εμφάνιση. Της αξίζει, είναι ο τρίτος της τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες και η πρώτη της φορά στο βάθρο. Η Σιντόροβα είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών και η Αμερικανίδα έχει κάνει τρομερή σεζόν φέτος. Αξίζει και στις τρεις».

Για την αλλαγή στα κοντάρια: «Κάναμε μια επιλογή που ήταν ρίσκο και ήρθαμε με πιο μακριά κοντάρια. Ελπίζαμε ότι θα μας βγει σε καλό. Ίσως με αυτές τις συνθήκες, αν είχαμε τα άλλα κοντάρια, θα είχαμε πηδήξει με αυτά. Έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι, θέλουμε κάποιες τεχνικές αλλαγές και θα με πάνε πάνω από τα πέντε μέτρα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μου έχετε δόση πολλή αγάπη. Θα ήθελα να είχα φέρει ένα μετάλλιο. Εύχομαι σύντομα να τελειώσουν οι φωτιές στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024