Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες – Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας

Ημέρα τελικού σήμερα στο άλμα επί κοντώ, με τις Στεφανίδη και Κυριακοπούλου να καταλαμβάνουν την 4η και 8η θέση αντίστοιχα

Η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μετάλλιο και να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η κορυφαία ελληνίδα αθλήτρια κατατάχθηκε στην 4η θέση και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80 μέτρα), ενώ είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,90 μέτρα.

Αντίστοιχα, η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την 8η θέση στην τελική κατάταξη. Η Κυριακοπούλου πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,50 μέτρα, ενώ πραγματοποίησε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,70 μέτρα.

Στη μαραθώνια κολύμβηση ο Άλκης Κυνηγάκης κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 1.49.29.2, στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον εναρκτήριο αγώνα της ελευθέρας πάλης, για τη φάση των «16» στα 53 κιλά, η Μαρία Πρεβολαράκη έχασε με 11-4 από τη Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε, ενώ στην τελική κατάταξη κατέκτησε τη 12η θέση.

Στην ποδηλασία πίστας ο Χρήστος Βολικάκης δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του όμνιουμ και κατετάγη 17ος, σε αγώνα σκρατς και αγώνα ρυθμού (tempo race). Στον αγώνα αποκλεισμού κατετάγη 14ος, ωστόσο εγκατέλειψε τον αγώνα πόντων.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024