Φθιώτιδα – Πυροβόλησε τον ανιψιό του μπροστά στα μάτια της κόρης του
Το χέρι του 75χρονου φέρεται να οπλίστηκε από περιουσιακές διαφορές
Στη σύλληψη 75χρονου προχώρησαν, την Παρασκευή το απόγευμα, αστυνομικοί από το τμήμα Καμένων Βούρλων, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από 54χρονο ανιψιό του ότι πυροβόλησε δύο φορές κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με την ανήλικη κόρη του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο άντρες είχαν περιουσιακές διαφορές και το επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της προηγουμένης, σε οικόπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου βρίσκεται οίκημα ιδιοκτησίας του 54χρονου.
Ο τελευταίος κατηγορεί τον θείο του για ανθρωποκτόνο πρόθεση, την ώρα μάλιστα που είχε μαζί του και την ανήλικη κόρη του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου, ενώ δεν διαπιστώθηκε κάποια βολίδα ή σφαιρίδιο φυσιγγίου να έχει πλήξει το όχημα.
Παραδόθηκε οικειοθελώς
Ο 75χρονος παραδόθηκε οικειοθελώς στο ΑΤ Καμένων Βούρλων και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κανέναν και ότι πυροβόλησε στον αέρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στην τακτική ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη




