Γαύδος – Νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Σοβαρή η κατάσταση του
Σκάφος του λιμενικού καταφτάνει αργά το βράδυ στη Γαύδο για να τον μεταφέρει στα Σφακιά και από κει με ΕΚΑΒ να μεταφερθεί, όσο είναι εφικτό τάχιστα, στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ένας άνδρας γύρω στα 25, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοπυροβολήθηκε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, στη Γαύδο.
Σύφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά και σταθερή, ενώ φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.
Για να μεταβεί στο Νοσοκομείο Χανίων έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση. Σκάφος του λιμενικού καταφτάνει αργά το βράδυ στη Γαύδο για να τον μεταφέρει στα Σφακιά και από κει με ΕΚΑΒ να μεταφερθεί, όσο είναι εφικτό τάχιστα, στο Νοσοκομείο Χανίων.
Μάλιστα, το δυσάρεστο ήταν ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε ελικόπτερο για να γίνει πιο γρήγορα η μεταφορά του.
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»


