Η Μιμή Ντενίση «λυγίζει» – Φέτος λείπει το στήριγμά μου…
Ανάρτηση γεμάτη αναμνήσεις
Τον 15 Αυγουστο δίχως τη λατρεμένη της Μαρία περνάει η Μιμή Ντενίση τη φετινή χρονιά. Και αυτός καθώς έφυγε, κατά τη διάρκεια της, η πολυαγαπημένη της μητέρα.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και θιασάρχισσα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους της σκέψεις και τη θλίψη που νιώθει ετούτη την μέρα.
Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί… Φέτος λείπει η μάνα.. η μαμά .. η Μαρία μας!! Το στήριγμα και η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή και δημιουργική γυναίκα που γνώρισα!! Τυχερή που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω και είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει».
«Και θα καμαρώνει την Μαριτίνα που σήμερα γιορτάζει και της μοιάζει σε πολλά!!! Ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι.. την πάβλοβα που έφτιαχνε στην γιορτή; Αχ!!!» πρόσθεσε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.
Δείτε την ανάρτησή
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν




