
Ινδία – Άλλοι 493 θάνατοι από κοροναϊό – Πάνω από 36 χιλιάδες τα ημερήσια κρούσματα
Η Ινδία συνεχίζει να πλήττεται από τον κοροναϊό. Πόσοι είναι οι νεκροί από την πανδημία.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 493 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 36.083 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Επισήμως, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στο γιγαντιαίο ασιατικό κράτος των 1,3 δισεκατομμυρίων κατοίκων ανέρχεται μέχρι σήμερα σε 431.225 νεκρούς επί συνόλου 32.192.596 μολύνσεων.
Τα στοιχεία δείχνουν σχετική αποκλιμάκωση
Τα στοιχεία που ανακοινώνονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι το λεγόμενο δεύτερο κύμα της πανδημίας έχει αποκλιμακωθεί στη χώρα που καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, πίσω από τις ΗΠΑ. Ειδικοί όμως επισημαίνουν πως οι επίσημοι αριθμοί είναι υποτιμημένοι.
- 93 χρόνια Τζόαν Κόλινς – Βιασμός στα 17, πέντε γάμοι, «σωτήρια άμβλωση» και Μάργκαρετ Θάτσερ
- Νέα σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
- Ευρώπη: Νέα «κανονικότητα» οι υψηλές θερμοκρασίες την άνοιξη – Πόσο έτοιμη είναι για τους καύσωνες; Τι κάνει η Ελλάδα;
- Ληστές χτύπησαν τον Άλεν Προστ και τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του
- Τζόουνς: «Σημαντικό να είμαστε ο εαυτός μας και να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή»
- Τραμπ στο Axios: 50-50 οι πιθανότητες να βομβαρδίσουμε ή να συμφωνήσουμε με το Ιράν


