
Αγγελική Δαλιάνη – Τα ξεχωριστά γενέθλια στη Μεσσηνία και η τούρτα έκπληξη
Η ηθοποιός μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και το γιόρτασε δεόντως.
Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνά η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, και τα παιδιά τους στη Μεσσηνία.
Κάνουν βόλτες, κολυμπούν στη θάλασσα και ξεκουράζονται ενόψει του χειμώνα. Μάλιστα, την Τετάρτη (11/8) είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε παρέα με την οικογένειά της και τους φίλους της.
Η 42χρονη πια που είναι διαρκώς ενεργή στα social media ανέβασε και μια φωτογραφία. Σε αυτήν ποζάρει με την τούρτα που της έκαναν έκπληξη και γράφει στη λεζάντα: «11/8 Η προσωπική μου πρωτοχρονιά!!! Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! Εύχομαι δύναμη αγάπη και ομόνοια σε όλους μας!!!».
Η ανάρτησή της
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η «ιστορική» ευθύνη της κυβέρνησης – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΠΑΣΟΚ
- Πώς δρούσε η συμμορία που έκανε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους στην Κάτω Τιθορέα





