Ινδία – Ξεπέρασαν τα 32 εκατ. τα κρούσματα – Πλησιάζουν τους 430.000 οι θάνατοι από κοροναϊό
479 θάνατοι από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 479 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 38.353 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στην τεράστια ασιατική χώρα των 1,3 δισεκ. κατοίκων έχει φθάσει ως εδώ τους 429.179 νεκρούς επί συνόλου 32 εκατ. και πλέον μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που όμως πολλοί ινδοί και ξένοι ειδικοί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά υποτιμημένα.
Η κρίση μοιάζει να έχει αποκλιμακωθεί σε σχέση με την κορύφωση του λεγόμενου δεύτερου κύματος, τους προηγούμενους μήνες. Πάντως η Ινδία καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο σε απόλυτους αριθμούς –πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία– και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στην υφήλιο, πίσω από τις ΗΠΑ.
Πηγή: απε
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Επικοινωνία Φάμελλου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ – «Κοινές ανησυχίες για την κατάσταση»
- Η μυστική έπαυλη του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό: Το «βρώμικο» Zorro Ranch στο μικροσκόπιο
- Μέση Ανατολή: Το κατά Μάριο Πλωρίτη φρενοκομείο
- Νέα Αριστερά: Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο κανενός – Καμία εμπλοκή στον πόλεμο Τραμπ και Νετανιάχου
- Σα να παίζουν απο την αρχή…



