Η απάντηση Μηταράκη σε ευρωβουλευτή που ζήτησε την εκκένωση της Αμυγδαλέζας
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε με τρόπο που προκαλεί έκπληξη
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, ο οποίος σε έκκληση ευρωβουλευτή των Ολλανδών Πρασίνων να εκκενωθεί το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας από τους πρόσφυγες, ειρωνεύτηκε.
«Καλώ την ελληνική κυβέρνηση να μην ρισκάρει και να απομακρύνει αμέσως τους μετανάστες που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα, πολύ κοντά στη φωτιά. Τώρα» έγραψε στο Twitter η Τίνεκε Στρικ.
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε με τρόπο που προκαλεί έκπληξη. «Φυσικά έχουμε σχέδιο. Δείχνετε ενδιαφέρον για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποφέρουν από τη φωτιά; Έχετε ρωτήσει για αυτούς;» έγραψε ο Νότης Μηταράκης.
Δείτε τις αναρτήσεις
I call upon the Greek government not to take any risk and to immediately evacuate the migrants detained in #Amygdaleza, very close to the fire. Now. https://t.co/EVScI13GPm
— Tineke Strik (@Tineke_Strik) August 3, 2021
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα
- ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ


