Κιλκίς – Συνελήφθη ο άντρας που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, ο άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο, στην Ποντοηράκλεια του Κιλκίς.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, από την έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 72 ετών, πυροβόλησε τρεις φορές σε βάρος του αδέσποτου σκύλου που βρισκόταν σε πάρκο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ζώου.
Από το σημείο συλλέχθηκαν τρεις κάλυκες φυσιγγιών. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, μία θήκη που περιείχε 20 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθώς και μία άδεια οπλοκατοχής.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό
- LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος
- Βόρεια Μακεδονία: Επανεκλέχθηκε ο Μίτσκοσκι αρχηγός του VMRO – «Έχουμε ανοιχτό ζήτημα με τη Βουλγαρία», είπε
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων

