Κατερίνα Καινούργιου: Καλοκαιρινή απόδραση με κοσμοπολίτικο αέρα
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Ιταλία
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου, ταξιδεύοντας στην Ιταλία, στο πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά την καραντίνα, μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.
Παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη αφού απόλαυσαν μερικές ημέρες σε Σπέτσες και Μύκονο, ετοίμασαν βαλίτσες και τα σχετικά πιστοποιητικά και ταξίδεψαν στην Ιταλία.
Μετά το κοσμοπολίτικο Κάπρι, το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφτεί το τουριστικό και άκρως ρομαντικό χωριό Ποζιτάνο στην ακτή του Αμάλφι.
Με το σκηνικό να θυμίζει καρτ ποστάλ το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους, να γευματίσει στις παραδοσιακές τρατορίες και να κρατήσει για πάντα τις στιγμές μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.
Η μαγευτική θέα από το υπέροχο μπαλκόνι του Hotel Covo dei Saraceni, μάλιστα, έδωσαν την ιδανική ευκαιρία στον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ζητήσει να φωτογραφίσει την αγαπημένη του.
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)
- Τασούλας 21η Απριλίου: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη
- Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Beatles έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Νιούκαστλ και της Ντόρτμουντ – Τα δεδομένα για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ


