Ανεμβολίαστος τραυματιοφορέας 52 ετών κατέληξε από κοροναϊό
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία θρηνούν σήμερα (28/07) το 28ο θύμα του κοροναϊού στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.
Πρόκειται για έναν 52χρονο τραυματιοφορέα του «Λαϊκού» νοσοκομείου ο οποίος μετά από πολυήμερη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού», άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τον Covid -19. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων ήταν ανεμβολίαστος.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Θρηνούμε σήμερα το 28ο θύμα της πανδημίας, συνάδελφο τραυματιοφορέα 52 ετών του «Λαϊκού» Νοσοκομείου. Έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό δίνοντας πολυήμερη σκληρή μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Ανεμβολίαστος. Το 28ο θύμα της πανδημίας και όμως ακόμη η κυβέρνηση να χαρακτηρίσει το θάνατο των συναδέλφων ως εργατικό ατύχημα. 28 οικογένειες σε απόγνωση. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του Λαϊκού Νοσοκομείου.»
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα
- Βρετανία: Εξετάζει την αποστολή χιλιάδων drones αναχαίτισης στη Μέση Ανατολή
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ
- Κεσσές: Ο Θάνος Πλεύρης δεν λέει ότι με τη στάση του στις υποκλοπές «ευνόησε» τον κουμπάρο του Γιάννη Λαβράνο
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
- Ηράκλειο: Φωτιά στη Βιάννο στο Ηράκλειο της Κρήτης