Θύμα χάκερ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενημέρωσε με σχετική του ανάρτηση στα social media ότι χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καθώς άγνωστοι του χάκαραν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Όπως γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει παραβιαστεί ο λογαριασμός του στο Instagram και προειδοποίησε ότι το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί, δεν προέρχεται από εκείνον.
«Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», έγραψε χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αυτή την περίοδο δουλεύει το νέο του πρότζεκτ με το οποίο και επιστρέφει στην τηλεόραση.
Ο λόγος για τη νέα του σειρά «Ο Δάσκαλος» που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν από το Mega.
- Πού επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα – Οι νέες αλλαγές
- Βασίλης Σπανάκης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για 61 αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική
- NBA: Οι πιθανότητες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)
- Ο Στιβ Γουίτκοφ την Τρίτη στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «κόκκινες γραμμές» του Τελ Αβίβ έναντι του Ιράν
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 νεκροί από το κρύο – Σφοδρό κύμα ψύχους πλήττει την πόλη
- Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτα «καρφώνει» την αντιπολίτευση και μετά ζητά συναίνεση για τη συνταγματική αναθεώρηση




