Αντετοκούνμπο: Νέο τραγούδι για τον Greek Freak – «Like Giannis»
Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili και οι Negros Tou Moria και Moose συνεργάστηκαν για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε για τον ηγέτη των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τον θρίαμβο των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ και τη φανταστική εμφάνισή του στον έκτο αγώνα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς όπου σημείωσε 50 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και έκανε πέντε τάπες. Τώρα, μετά την αποθέωσή του από χιλιάδες φιλάθλους, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού, ένα νέο τραγούδι έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν δημιουργηθεί προς τιμή του «Greek Freak» από ταινίες μέχρι βιβλία.
Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη, Φράνσις Αντετοκούνμπο ή αλλιώς Ofili και οι Negros Tou Moria και Moose συνεργάστηκαν για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη Sky Vector Music για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών. Η Digital Minds έχει την επιμέλεια των ψηφιακών προορισμών του τραγουδιού, καθώς και τη διανομή και διαχείρισή του.
Το τραγούδι έχει τίτλο «Like Giannis» και σε ένα χαρακτηριστικό του στίχο αναφέρει: «Ό, τι κι αν γίνει θα τα καταφέρω και δεν θα με αλλάξετε καν». Σε άλλο σημείο του τραγουδιού ακούγεται η φωνή του θρυλικού Κομισάριου του ΝΒΑ, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Ντέιβιντ Στερν να ανακοινώνει την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Draft του 2013.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.