
Ρεάλ Μαδρίτης: Εμπαπέ ή… τίποτα
Η Ρεάλ Μαδρίτης δε σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη πλην του Κιλιάν Εμπαπέ, με την περίπτωση του Γάλλου να παραμένει δύσκολη
Η Ρεάλ Μαδρίτης λέει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι «όχι» στις μεταγραφές.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε να εννοηθεί ότι δε θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ της Βασίλισσας.
Μέχρι στιγμής οι Μερένγκες έχουν προχωρήσει στην απόκτηση, ως ελεύθερου, του Νταβίντ Αλάμπα, ενώ από δανεισμό έχουν επιστρέψει οι Έντεγκαρντ, Θεμπάγιος και Μπέιλ.
Στο πεδίο των αποχωρήσεων ξεχωρίζει φυσικά ο Σέρχιο Ράμος, που άφησε τη Ρεάλ έπειτα από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ διαφορετικό δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ραφαέλ Βαράν.
Έτσι, ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να προσδοκά σε κάποια απόκτηση ποδοσφαιριστή, με εξαίρεση έναν που αποτελεί το διακαή πόθο της διοίκησης των Μαδριλένων.
Πρόκειται φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από την Παρί, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι.
Το συμβόλαιο του Γάλλου εκπνέει το 2022, με τους Παριζιάνους να του έχουν παρουσιάσει αρκετές προτάσεις ανανέωσης, αλλά ο 22χρονος αρνείται πεισματικά να βάλει την υπογραφή του σε κάποια από αυτές.
Όσο λοιπόν συνεχίζεται η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Εμπαπέ στην Παρί, η Ρεάλ Μαδρίτης δε σταματά να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα ακόμη και στις 31 Αυγούστου.
- Φιλικό με την Ιταλία στο Παγκρήτιο έκλεισε η Εθνική Ελλάδας
- Η αναβίωση της αυτοκρατορίας: Πώς ο υπερεθνικισμός διαλύει την παγκόσμια τάξη
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga
- Ο Τζίμι Κίμελ σχολιάζει τις δηλώσεις της Μελάνια περί Έπσταϊν



