Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο σεφ μας δείχνει την ψαριά του και μας τραγουδά
Ήταν μόνος του στη βάρκα;
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στην πρωτεύουσα και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Ο αγαπημένος σεφ διατηρεί το δικό του προφίλ στο Instagram και τακτικά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.
Το απόγευμα της Κυριακής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο ψάρεμα και έτσι πήρε τη βάρκα του, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου και ξεκίνησε την προσπάθεια.
Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του, ο γνωστός σεφ κρατάει το καλάμι του και μας δείχνει την ψαριά του. Γνωστός για το χιούμορ του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε: «Γιατί δε με θες κυρά μου, επειδή είμαι ψαράς;».
Δείτε το βίντεο
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας





