Formula 1: Ποινή τριών θέσεων στον Ράσελ
Ο Τζορτζ Ράσελ τιμωρήθηκε με ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση του GP Μ. Βρετανίας για τη σύγκρουση με τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ
Ο Τζορτζ Ράσελ, για μία ακόμα φορά εξέπληξε με την καλή του απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής για το GP Μ. Βρετανίας, όπου πήρε την 7η θέση. Η εκκίνηση του αγώνα sprint όμως δεν ήταν ιδανική για τον νεαρό οδηγό της Williams, καθώς στον πρώτο γύρο είχε επαφή με τη Ferrari του Κάρλος Σάινθ. Ο Ράσελ δεν επηρεάστηκε πολύ και τερμάτισε 9ος, ο Σάινθ όμως έπεσε πολύ πίσω, λόγω αυτού του συμβάντος.
Οι αγωνοδίκες του GP Μ. Βρετανίας εξέτασαν το συμβάν και έκριναν ότι η ευθύνη της σύγκρουσης βαρύνει τον Ράσελ, τον οποίο και τιμώρησαν επιβάλλοντας του ποινή 3 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Βρετανός δεν θα εκκινήσει από την 9η θέση αλλά από τη 12η. Ο Ράσελ έλαβε επίσης ένα βαθμό ποινής στην αγωνιστική του άδεια.
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)


