Χάρτες ECDC: Στο «πορτοκαλί» Αττική, Κρήτη και πολλά νησιά
Συγκεκριμένα, στο «πορτοκαλί» είναι οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Αττική και η Κρήτη, με βάση τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους και τον αριθμό των τεστ που διενεργούνται.
Το ECDC έδωσε στη δημοσιότητα τους χάρτες που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με τους οποίους αρκετά νησιά στην Ελλάδα είναι στο «πορτοκαλί»
Συγκεκριμένα, στο «πορτοκαλί» είναι οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Αττική και η Κρήτη, με βάση τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους και τον αριθμό των τεστ που διενεργούνται.
«Πράσινη» είναι η χώρα μας και στον αριθμό των τεστ που διενεργεί, αλλά και στον δείκτη θετικότητας, κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό θετικότητας είναι μικρότερο του 1%.
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»!
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]
- Ταρέμι και Μουζακίτης σε κοινή φωτογραφία: «Στιγμές σαν και αυτή μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο»



