Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας – Σε ποια περιοχή θα μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες
Το σκηνικό στο χώρο του Μουσείου στη ΔΕΘ είναι προσαρμοσμένο στο μοτίβο του Μαϊάμι, φέροντας τη σφραγίδα του σκηνοθέτη, Ρίτσαρντ Χιουζ.
Συνεχίζονται στα Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα του «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, με τις τελευταίες σκηνές να γυρίζονται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Το σκηνικό στο χώρο του Μουσείου στη ΔΕΘ είναι προσαρμοσμένο στο μοτίβο του Μαϊάμι, φέροντας τη σφραγίδα του σκηνοθέτη, Ρίτσαρντ Χιουζ.
Εχθές, ηθοποιοί και μέλη της παραγωγής της ταινίας έσπευσαν να κάνουν rapid test, όπως γίνεται πριν από κάθε γύρισμα, στον χώρο της ΔΕΘ.
Τις επόμενες ημέρες η παραγωγή της ταινίας θα μετακινηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας, όπου αναμένεται να γυριστούν μερικές από τις σκηνές της ταινίας.
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442