Χανιά: Σε ύφεση η φωτιά στο Κακοδίκι
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κακοδίκι του δήμου Καντάνου – Σελίνου, νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, ωστόσο παραμένουν στην περιοχή καθώς υπάρχουν ενεργές μικρές εστίες φωτιάς, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας έκανε ρίψεις νερού και το πυροσβεστικό ελικόπτερο. Η φωτιά έχει κάψει αγροτικές εκτάσεις κυρίως με ελαιόδεντρα, ωστόσο η αποτίμηση της θα γίνει μόλις τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 51 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, ενώ χθες συνέδραμαν και τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα.
- Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA
- Άνταμ Σάντλερ: Υπόσχεται ότι θα γυρίσει άλλες 50 ταινίες προτού βγει στη σύνταξη
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του ματς με τον Βόλο
- Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ – Ποιος αναλαμβάνει
- ΠΑΣΟΚ: Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κύπρου, Γιώργου Βασιλείου
- Λευκή επιταγή για τον Μέσι: Όταν το χρήμα συναντά τα όρια του μύθου

