Κύπρος: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, νωρίς το απόγευμα
Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει από χθες την περιοχή της Κύπρου με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, νωρίς το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει περίπου τους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, 35 βαθμούς στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια και περίπου στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Παρόμοιες θερμοκρασίες σημειώθηκαν και χθες, με τον υδράργυρο να φτάνει σε πολλές περιοχές της χώρας τους 42 και 43 βαθμούς Κελσίου, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, και τους 25 με 30 βαθμούς κατά τις νυχτερινές ώρες.
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα





