Κοζάνη: Γέμισε μινκ ο αύλειος χώρος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου
Το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου φοβήθηκε, ότι τα ζώα μπορεί να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου, προκαλώντας άλλα προβλήματα.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους, γιατροί και νοσηλευτές του Μαμάτσειου Νοσοκομείου στην Κοζάνη, που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό.
Γύρω στα 10 γουνοφόρα ζωάκια προκάλεσαν μικρο-αναστάτωση, έκαναν κατάληψη στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου και το προσωπικό ασφαλείας φοβήθηκε, ότι τα ζώα μπορεί να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου, προκαλώντας άλλα προβλήματα.
Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, ωστόσο, λόγω και του σκοταδιού, τα μινκ δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν.
Σύμφωνα με το kozanimedia, τα ζώα, βρήκαν καταφύγιο σε εγκαταλειμμένο διατηρητέο, επί της οδού Επισκόπου Μελετίου, κοντά στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Κοζάνης, και έχουν αναστατώσει ολόκληρη τη γειτονιά και με την παρουσία, αλλά και με τους ήχους τους, ειδικά τις βραδινές ώρες. Οι κάτοικοι ζητούν ήδη από τους αρμόδιους φορείς την απομάκρυνσή τους.
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
- ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές Covid 19 και 7 νέοι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
- Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης
- Γεωτρήσεις στη Φυλή
- Εκτός από πινακίδα κυκλοφορίας δεν είχε και δίπλωμα ο 28χρονος που παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό
- Smart Wellness από την Technogym: Όταν η τεχνολογία συναντά την ανθρώπινη ανάγκη για ευεξία





