Μονή Πετράκη: «Πάγωσα, ο τόπος είχε γεμίσει αίματα» λέει ο πρώην δικηγόρος του ιερομόναχου
«Ευτυχώς που υπήρχε αστυνομικός μέσα» συνέχισε τονίζοντας πως ο δράστης δεν πρόλαβε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια
«Φαινόταν καλά, ήταν άψογος και στα καλά καθούμενα, εκεί που δεν το περιμέναμε, ανοίγει μία τσάντα, βγάζει δύο μπουκάλια κι άρχιζε να περιλούζει το χώρο», είπε περιγράφοντας την στιγμή της επίθεσης ο Γιώργος Τζήκας, πρώην δικηγόρος υπεράσπισης του ιερέα που επιτέθηκε στους μητροπολίτες.
«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν νερό, αλλά ο τόπος γέμισε αίματα», είπε, σημειώνοντας πως «δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε, ήταν αλλόφρων», πρόσθεσε μιλώντας στον Antenna.
«Ευτυχώς που υπήρχε αστυνομικός μέσα» συνέχισε τονίζοντας πως ο δράστης δεν πρόλαβε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια.
«Πάγωσα όταν είδα αίματα και άκουσα κραυγές.
Ζητήσαμε την επέμβαση του αστυνομικού, ήταν ένας, αλλά ήρθαν γρήγορα και το ΕΚΑΒ», συμπλήρωσε, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπήρχε πανικός, αλλά λουτρό αίματος».
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια





