Μαρία Σάκκαρη: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί»
Για τη σχέση της με τον γιο του Κωνσταντίνο Μητστοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, μιλά για πρώτη φορά η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια μιλάει για την καριέρα της στο τένις, τις προκλήσεις, τα συναισθήματά της ενώ δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματά της για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
«Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες»
Η Μαρία Σάκκαρη μιλά στην εκπομπή «Tik Tok», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες» δηλώνει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ της εκπομπής.
Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν αναρτήσει στα social media και φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιά.
Δείτε όσα είπε
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις


