Πανελλαδικές 2021: Viral ο σχολιασμός υποψηφίου για τα θέματα της Έκθεσης
«Ήταν ερωτική βιαιοπραγία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μαθητής.
Με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις σε όλη τη χώρα. Η «πρεμιέρα» έγινε με τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών λυκείων να διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.
Το θέμα της Έκθεσης για τους υποψηφίους αφορούσε τους νέους και πώς θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μετά την πανδημία. Η λογοτεχνία από την πλευρά της, είχε να κάνει με ποίημα του Νίκου Γκάτσου. Ως είθισται τέτοια μέρα, έξω από τα σχολεία βρίσκονταν κάμερες, με τους μαθητές να κάνουν τα σχόλιά τους για τη διαδικασία, όμως τα όσα είπε ένας υποψήφιος στο AgrinioTV κάνουν το γύρω του διαδικτύου.
Κληθείς να απαντήσει για το τι ήταν να γράψουν στην Έκθεση, ο νεαρός είπε το εξής: «Ήταν για τους νέους, δεν το περίμενε κανείς, δεν ήταν θέμα αυτό, ερωτική βιαιοπραγία, να ηρεμήσουμε…». Η δήλωσή του έγινε αμέσως viral.
Δείτε τη παρακάτω:
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»




