Νίκος Μουτσινάς: Ξεσπά για το συνέδριο γονιμότητας – «Για Μεσαίωνα είναι ό,τι πρέπει»
«Πότε θα γίνει και το αυτονόητο για όλους; Τι άλλο πρέπει να γίνει τώρα δηλαδή για να κουνηθεί λίγο ο εγκέφαλος»
Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το σποτ για την γονιμότητα, το οποίο προκάλεσε σάλο.
Μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο, ο παρουσιαστής δεν χαρίστηκε…
«Για Μεσαίωνα είναι ό,τι πρέπει»
«Εξαιρετικό το βρήκα, πολύ ωραίο, με την ενοχή του… Με τις απόψεις τις πολύ εμετικές, Big Brother τύπου, πολύ ωραίο! Για Μεσαίωνα ειδικά αυτό θα έσκιζε, πολύ καλό. Δόξα τω Θεώ βγήκαν όλοι και απέσυραν τη συμμετοχή τους» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να δει αυτό το σποτ και να βγει να πει «ρε συ αυτό μήπως προσβάλει και τις γυναίκες»; Ούτε ένας; Το είδαν και είπαν «βγάλτε το στον αέρα»; Ή μήπως το συνέδριο στηρίζεται ακριβώς σε αυτό που λέει; Αποκλείεται να διοργανώνεται συνέδριο το 2021 για να πουν σε έναν άνθρωπο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει με το σώμα του. Πότε θα γίνει και το αυτονόητο για όλους; Τι άλλο πρέπει να γίνει τώρα δηλαδή για να κουνηθεί λίγο ο εγκέφαλος;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, κλείνοντας το θέμα.
Δείτε όσα είπε
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν

