
Λάκης Λαζόπουλος κατά Μένιου Φουρθιώτη: «Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ»
«Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα 'μα σου έχω πει να μη μιλάς'»
Στο «ΟΚ!» παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για περιστατικά που αναγράφονται στο βιβλίο του αλλά και για την συνέντευξη που είχε δώσει η μητέρα του στον Μένιο Φουρθιώτη και προκάλεσε την αντίδρασή του.
Η μητέρα σου είχε δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία δεν προβλήθηκε όταν γυρίστηκε αλλά πολύ αργότερα, με τον θάνατό της. Κάνεις μια αναφορά στο βιβλίο για αυτό το περιστατικό.
«Είχε έρθει στο σπίτι μας στην Λάρισα. Της είχε πει κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει να του μιλήσει. Η μητέρα μου δεν είπε κάτι κακό, αλλά δεν μου άρεσε που μπήκε κάποιος στο σπίτι μας χωρίς να πει γιατί είναι εκεί και ποιος είναι ο σκοπός του. Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα ‘μα σου έχω πει να μη μιλάς’» είπε αρχικά.
«Τότε ο Φουρθιώτης συνεργαζόταν με μία εκπομπή του ΑΝΤ1, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Λάτσιο και τον παρακάλεσα να μην παίξει η συνέντευξη, κάτι που σεβάστηκε. Κράτησε λοιπόν την συνέντευξη ο Φουρθιώτης και την έπαιξε όταν πέθανε η μητέρα μου σε άλλο κανάλι όπου είχε τότε εκπομπή» συμπλήρωσε.
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο






