
Ζβέρεφ – Τσιτσιπάς: Οι έντονες διαμαρτυρίες του Γερμανού στον διαιτητή (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα δυνατό χτύπημα και ο διαιτητής έδειξε πόντο για τον Έλληνα, ωστόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε διαφορετική γνώμη με αποτέλεσμα να εκφράσει τα έντονα παράπονά του στον διαιτητή.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγείται με 2-1 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός και στο τρίτο σετ έγινε μια πολύ ιδιαίτερη φάση, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Γερμανού τενίστα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα δυνατό χτύπημα και ο διαιτητής έδειξε πόντο υπέρ του, ωστόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε διαφορετική γνώμη με αποτέλεσμα να εκφράσει τα έντονα παράπονά του στον διαιτητή, με το παιχνίδι να διακόπτεται για 2-3 λεπτά.
Δείτε το βίντεο με τις διαμαρτυρίες:
- Δικαστής ανέστειλε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της εισηγήτριας του ΟΗΕ Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- ΒΗΜΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών «B/ innovate»
- Νέες αιχμές Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση»
- H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει
- Κάννες όπως σοκ: Εμετός, βιασμός και συμπάθεια στον Χίτλερ – Τα 20 αποτροπιαστικά σκάνδαλα του Φεστιβάλ
- Ο Αλ Ζαΐντι ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός του Ιράκ – Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει




