Θεσσαλονίκη: Υλικές ζημιές από εμπρησμό στο αυτοκίνητο του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου
Στις 10:25 το πρωί ο φύλακας του ΕΚΘ αντιλήφθηκε ότι έχει ξεσπάσει φωτιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του εργατικού κέντρου.
Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρη Κυπριανίδη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, στις 10:25, ο φύλακας του ΕΚΘ αντιλήφθηκε ότι έχει ξεσπάσει φωτιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του εργατικού κέντρου.
Άμεσα η φωτιά κατασβέστηκε πριν επεκταθεί και εντοπίστηκαν κομμάτια παραφίνης κάτω από το όχημα. Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο λάστιχο και αποχρωματισμός του αυτοκινήτου.
«Ο φύλακας το αντιλήφθηκε γρήγορα και την έσβησε με πυροσβεστήρα. Μία γυναίκα που ήταν στο πάρκο είδε ένα άτομο που φερόταν περίεργα, έδωσε κάποια στοιχεία στην Αστυνομία. Θα γίνει μία έρευνα μέσω καμερών που υπάρχουν στην γειτονιά, αν υπάρχουν αποτυπώματα κλπ», ανέφερε στο Thestival o κ. Κυπριανίδης.
Φωτό από thestival.gr
- ΠΑΟΚ-Μπέτις 2-0: Αγρίεψε με Κωνσταντέλια, νίκησε, προκρίθηκε στα πλέι οφ και βλέπει 8αδα
- Ελευσίνα: Η κόρη βρήκε νεκρούς τους ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους
- Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 68-74: Διπλό στην Πόλη με «σφραγίδα» Γουόκαπ
- ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς κάνει το 1-0 κόντρα στη Μπέτις (vid)
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
