Η Κλούζ φαίνεται να έχει στην λίστα της τον Λάζλο Μπόλονι, σε περίπτωση που αποτύχει τελικώς η απόκτηση του Μάριους Σουμούντιτσα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ρουμανίας, ο Σουμούντιτσα έχει ήδη συμφωνήσει με τον σύλλογο, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως θέλει να αναλύσει κάποιες ακόμα πτυχές της απόκτησης, προκειμένου να επισημοποιήσει την συνεργασία των δύο πλευρών.
Εναλλακτική για το κλαμπ αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που έχει στα χέρια του.
Θυμίζουμε ότι το όνομα του 68χρονου τεχνικού είχε ακουστεί επίσης για την νεοφώτιστη (στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου) Σεραίνγκ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.