Euro: Αισιοδοξία για συμμετοχή του Ντε Μπρόινε
Aισιοδοξία επικρατεί για την συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο Euro 2020, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Βελγίου, όσον αφορά της συμμετοχή ενός από τους σημαντικότερους παίκτες της, Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σε σύγκρουση που είχε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Πόρτο και πλέον εξετάζεται το αν θα αγωνιστεί στο τουρνουά με τα χρώματα της χώρας του.
«Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, θα περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν οι γιατροί για την κατάστασή του. Μπορεί να χάσει το πρώτο ματς, αλλά τον άκουσα αισιόδοξο και απλά περιμένουμε τις επόμενες τέσσερις – πέντε μέρες να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442