Στέλλα Μιζεράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Power of Love.
Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του ξέφυγε της πορείας της στη λεωφόρο Συγγρού. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και την τελευταία του σύντροφο, Στέλλα Μιζεράκη.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Power of Love. Η σχέση τους μάλιστα είχε συνεχίσει και μετά από αυτό μέχρι που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας ωστόσο άριστες σχέσεις. Φήμες μάλιστα τους ήθελαν λίγο καιρό πριν το μοιραίο δυστύχημα να έχουν έρθει και πάλι κοντά.
Χθες λοιπόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των δυο χρόνων από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δεν τον ξέχασε. Δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία σημειώνοντας απλά την ημερομηνία θανάτου του με τα σχόλια να περισσεύουν.
Η ανάρτησή της:
- Η Euroleague θα έχει αύξηση στα έσοδα των συλλόγων για την επόμενη σεζόν
- Πράσινο φως στην ΕΕ για το συνδυαστικό εμβόλιο Covid και γρίπης της Moderna
- ΕΚΤ: Σε ιστορικό χαμηλό τα πλαστά ευρώ το 2025
- Γερουλάνος: Αν το κράτος είχε κάνει στοιχειωδώς σωστά τη δουλειά του, δεν θα είχαν χαθεί 57 ψυχές στα Τέμπη
- Τέμπη: Η μητέρα του μηχανοδηγού σπάει τη σιωπή της – «Το παιδί μου λοιδορήθηκε όσο τίποτε»
- ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΤ και ΟΠΚΕ σε ρόλο σωματοφυλάκων του Γεωργιάδη στο Γ. Κ. Νίκαιας – Ερώτηση στον Χρυσοχοΐδη


