Δηλώσεις ζημιών που δεν καλύπτονται θα δέχεται ο ΕΛΓΑ
Η αποζημίωση όμως για τις ζημιές θα καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Το πράσινο φως για να δέχεται δηλώσεις ζημιών και να διεξάγει και τις σχετικές εκτιμήσεις για κινδύνους, οι οποίοι δεν καλύπτονται σήμερα από τον κανονισμό, όπως για παράδειγμα εκείνες που καταγράφονται στο προανθικό στάδιο για τις δενδρώδεις καλλιέργειες, θα ανάψει ο ΕΛΓΑ, χωρίς, όμως, να αναλαμβάνει και την αποζημίωσή τους.
Η απόφαση οριστικοποιήθηκε στη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ασφαλιστικού φορέα, το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου και αφορά καλλιέργειες που αντιμετώπισαν φέτος σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο Οργανισμός να καταγράψει με ακρίβεια τις ζημίες που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή και να τις εξατομικεύσει, ενώ για τις αποζημιώσεις που θα απαιτηθούν, όπως διευκρινίζεται, οι πόροι θα καλυφθούν από άλλες πηγές του κρατικού προϋπολογισμού.
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές
- Οδηγός επιβίωσης από τα Μικροπλαστικά
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- Νιγηρία: 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι

