Η Τσέλσι επέστρεψε στo Λονδίνο και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο, Κόμπχαμ, όντας η βασίλισσα της Ευρώπης, μετά από τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι (1-0) στον τελικό του Champions League.
Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας δεν θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν με τους οπαδούς τους, στην καθιερωμένη φιέστα με το τρόπαιο στους δρόμους του Λονδίνου.
Μέσω ανακοίνωσης, η αγγλική ομάδα αναφέρει ότι η παρέλαση με το τρόπαιο του Champions League αναγκαστικά θα γίνει στο άμεσο μέλλον, καθώς στο Λονδίνο απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε τους υποστηρικτές των μπλέ, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου χθες βράδυ (29/05) και πανηγύρισαν την κατάκτηση της κούπας.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπέτις για τους «16» του Europa League με τον Ράφα Μπενίτεθ να μετράει μια πολύ σημαντική επιστροφή, του Πέδρο Τσιριβέγια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μονακό, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσει ο Ολυμπιακός, ενώ τοποθετήθηκε και για τα… κιλά του Κόρι Τζόσεφ.