Στίβεν Σιγκάλ: Από τις ταινίες δράσης σε ρωσικό… κόμμα που υποστηρίζει τον Πούτιν
Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ θα διεκδικήσει μια θέση στο ρωσικό κοινοβούλιο
Μετά τις αμέτρητες ταινίες δράσης, ο Στίβεν Σίγκαλ είναι έτοιμος για τη… Δούμα.
Ο ηθοποιός έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις τον θαυμασμό του για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.
Ο «σκληρός» του Χόλιγουτντ ανακοίνωσε σήμερα πως προσχώρησε στο κόμμα Just Russia, προσκείμενο στο Κρεμλίνο.
Ο Σιγκάλ παρέλαβε χθες την κάρτα μέλους του κόμματος Just Russia (συνασπισμός των Patriots & For Truth) όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα.
Το κόμμα ιδρύθηκε νωρίτερα αυτήν τη χρονιά, όταν τρία κόμματα, που υποστηρίζουν όλα τον Πούτιν, ενώθηκαν σε ένα.
Ο ηθοποιός, που έχει τη ρωσική υπηκοότητα από το 2016, πρότεινε την επιβολή αυστηρών ποινών σε επιχειρήσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον.
«Όταν δεν μπορούμε να συλλαμβάνουμε ανθρώπους, όταν απλά τους επιβάλουμε πρόστιμα, πιθανόν να τους συμφέρει! Να βγάζουν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή ρύπων, και να μην συμμορφωθούν ποτέ», επισήμανε, στην ομιλία που εκφώνησε στην κομματική εκδήλωση.
Το κόμμα σχεδιάζει να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Στη χθεσινή εκδήλωση, ο Σιγκάλ έβγαλε φωτογραφίες στο πλευρό ενός εκ των ηγετών του κόμματος, του Ρώσου συγγραφέα Ζακάρ Πριλέπιν, που εντάχθηκε σε έναν στρατό φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και παραδέχθηκε πως διοίκησε μια μονάδα μάχης, σε μια σύρραξη όπου σκοτώθηκαν 14.000 άνθρωποι σε διάστημα 7 ετών.
Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες



