Την κατάκτηση του Champions League πανηγυρίζει από χθες το βράδυ η Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του «Ντραγκάο», ανεβαίνοντας έτσι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης!
Μία κατάκτηση που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους «μπλε» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει τον μεγαλύτερο ρόλο σε όλο αυτό. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Ρώσος, η Τσέλσι έχει κατακτήσει συνολικά 17 κούπες, περισσότερες από κάθε άλλη αγγλική ομάδα στον 21ο αιώνα!
Μάλιστα, το δεύτερο Champions League φαίνεται πως άνοιξε και άλλο την όρεξη του ιδιοκτήτη των Λονδρέζων. Σύμφωνα με την Telegraph, ο Αμπράμοβιτς θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει στο 3ο Champions League και να κάνει το back to back και αναμένεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει. Ή μάλλον ό,τι περνάει από την τσέπη του.
Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Ρώσος μεγιστάνας ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ στον Τόμας Τούχελ, ώστε οι «μπλε» να διατηρήσουν τα σκήπτρα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και επικεντρώθηκε στα ματς με τη Λεβερκούζεν και στο πρωτάθλημα
Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και στάθηκε στην ατυχία, αλλά και τη διαιτησία που είχε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό.