MasterChef: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση στον 3ο Ημιτελικό
Οι 4 παίκτες βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την θέση τους στον διαγωνισμό, αλλά και στον τελικό.
Οι 4 παίκτες βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την θέση τους στον διαγωνισμό, αλλά και στον τελικό.
Διονύσης, Μαρίνα, Μαργαρίτα και Αλέξανδρος κλήθηκαν να μονομαχήσουν σε ζευγάρια για να προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του τελικού, αλλά και οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση.
Η Μαργαρίτα που είχε το πλεονέκτημα μετά την νίκη της στο τεστ δημιουργικότητας, επέλεξε να μαγειρέψει με τον Αλέξανδρο. Έτσι η Μαρίνα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Διονύση.
Τελικά η Μαργαρίτα κατάφερε να ετοιμάσει καλύτερο πιάτο από τον Αλέξανδρο και ανέβηκε στον εξώστη με την λευκή ποδιά. Στη συνέχεια ο Διονύσης ήταν αυτός που επικράτησε στην μονομαχία με την Μαρίνα.
Έτσι ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, ενώ ο Διονύσης με την Μαργαρίτα θα διαγωνιστούν για μια θέση στον τελικό του MasterChef.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου – Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση
- H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442