Εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία συμμετείχε στο περσινό MasterChef. Η νεαρή αποκάλυψε πως έχασε σχεδόν 30 κιλά!
«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση», είπε η Μαριάννα Πουλμέντη στην εκπομπή Pop Up.
«Όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση, είχα ένα πρόβλημα υγείας. Το MasterChef ήταν μια ωραία εμπειρία που ήθελα ζήσω. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη μετά το παιχνίδι».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας