Ιεράπετρα: 14χρονη έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο κενό
Η νεαρή νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 14χρονη από την Ιεράπετρα, που το πρωί της Τρίτης έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον κεντρικό δρόμο κοντά στο Τζαμί.
Η πτώση συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού, δηλαδή από ύψος περίπου δέκα μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τη 14χρονη αλλοδαπή στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Η νεαρή νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, ωστόσο παραμένει σε κατάσταση σοκ και τα τραύματά της είναι αρκετά σοβαρά.
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της
- Εύζωνοι του Πλαστήρα: Ουδείς φυγάς απαρχής μέχρι τέλους
- Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε τον απολογισμό της ΕΠΟ επί των ημερών του: «Αξιόπιστη Ομοσπονδία με σχέδιο, διαφάνεια και ενότητα»
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις



