
Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από δέκα τουρκικά στα ανοιχτά της Κύπρου
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι το πλήρωμα του αλιευτικού «Michele Giacalone» προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου
Ένα ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από δέκα τουρκικά ψαράδικα το πρωί της Τρίτης, στα ανοικτά της Συρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι το πλήρωμα του αλιευτικού «Michele Giacalone» προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.
Το συγκεκριμένο ψαράδικο είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε, πρώτα, επίθεση με πέτρες από δέκα τουρκικά πλοιάρια, εμβολίστηκε από ένα εξ αυτών.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άμεσα απογειώθηκε ιταλικό ελικόπτερο της φρεγάτας «Margottini» και κατευθύνθηκε στην περιοχή της σύγκρουσης.
- Ιράν: Για συμφωνία μιλά πάλι ο Τραμπ «την επόμενη εβδομάδα»
- Λίβανος: Πλήγματα από Ισραήλ και Χεζμπολά μετά τις διαβεβαιώσεις Τραμπ για τον τερματισμό τους
- Έκτακτη συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την κλιμάκωση στον Λίβανο
- Ουκρανία: Μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Κίεβο και άλλων πόλεων σε όλη τη χώρα
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
