Την πρώτη της πρόβα στην «Ahoy Arena» στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε χτες η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 18χρονη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, μάγεψε με την εμφάνισή της αν και δεν έλειπαν τα τεχνικά προβλήματα.

Η νεαρή τραγούδησε το «Last Dance» φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ με ψηλές μπότες χρώματος ίδιου χρώματος που έφταναν ως το γόνατο. Τα στοιχήματα δείχνουν ότι το τραγούδι έχει ανέβει και η ίδια η Στεφανία ανυπομονεί για τον μεγάλο διαγωνισμό. Στη σκηνή εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο, όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες, άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Χορεύει και ετοιμάζεται για μια «νέα αρχή».

Στην πρόβα ωστόσο υπήρχαν και κάποια τεχνικά προβλήματα. Όπως ειπώθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ένα από τα προβλήματα ήταν αυτό με τη σκάλα που υπάρχει στη σκηνή. Επίσης, ο γερανός που έπαιρνε πλάνα, χτύπησε έναν χορευτή όμως η Στεφανία δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πρόβα της.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ: