Αυστρία και Τρίκαλα ήρθαν πιο κοντά – Η πρέσβης της Αυστρίας στο δημαρχείο των Τρικάλων
Πολιτισμός και τουρισμός στο πεδίο κοινού ενδιαφέροντος του δημάρχου Τρικάλων και της πρέσβεως της Αυστρίας
Γέφυρες φιλίας και συνεργασίας έχτισαν ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ με την πρέσβη της Δημοκρατίας της Αυστρίας.
Η Ερμίνα Πόπελερ (Mag. Hermine Poppeller) επισκέφθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο δημαρχείο Τρικκαίων το πρωί του Σαββάτου 8 Μαΐου 2021.
Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τεχνολογικές εξελίξεις, στην οικονομική δραστηριότητα και το παραγωγικό γίγνεσθαι των Τρικάλων, στον τουρισμό, με έμφαση στο Μύλο των Ξωτικών, και στον πολιτισμό.
Η κ. Πόπελερ και ο κ. Παπαστεργίου συζήτησαν εξελίξεις σε επίπεδο υλοποίησης των τεχνολογικών εφαρμογών προς όφελος του πολίτη.
Για το λόγο αυτόν ο δήμαρχος Τρικκαίων ξενάγησε την πρέσβη στο controlroom της Smart Trikala, εξηγώντας τις δράσεις που ο δήμος έχει αναπτύξει και υλοποιεί για τη διοίκηση του δήμου και για τους πολίτες.
Η συνάντηση διεξήχθη με προοπτική για έναρξη συνεργασίας στον πολιτιστικό τομέα, στο πλαίσιο δράσεων της πρεσβείας.
Πολιτιστικού – τουριστικού χαρακτήρα ήταν και τα αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο δήμαρχος στην κ. Πόπελερ,
Παρούσα στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων ήταν και η αντιδήμαρχος Έργων, Βασιλένα Μητσιάδη.
Οι προσπάθειες του δημάρχου Τρικκαίων να δικτυώσει το δήμο του πανευρωπαϊκά είναι σε σωστή κατεύθυνση δεδομένης της πανδημικής περιόδου, που άλλαξε πολλά και έπληξε πολλούς.
Μόνο οι δήμαρχοι που ξέρουν πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει τη ζωή μας και το αύριο θα είναι δύσκολο θα αντέξουν την πίεση, εφαρμόζοντας πλάνο εξωστρέφειας.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)





