
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στο Καραϊσκάκη
Περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τα θρυλικά κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έκαναν τη νύχτα μέρα αποθεώνοντας τις πρωταθλήτριες Ευρώπης που επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά τον θρίαμβο στη Βουδαπέστη
Στην Ελλάδα επέστρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Χάρη Παυλίδη, μετά την άφιξή τους στο «Ελ Βενιζέλος» πήγαν στο Καραϊσκάκη για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους κι εκεί τις περίμεναν περίπου 150 οπαδοί των «ερυθρόλευκων».
Όπως είναι λογικό, η νύχτα έγινε μέρα με τον κόσμο να ανάβει καπνογόνα και να τραγουδά συνθήματα για τα χρυσά κορίτσια του πόλο που κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και πρόσθεσαν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας αυτών των κοριτσιών και φυσικά του προπονητή τους.
Η Άλκηστη Αβραμίδου ανέφερε από το αεροδρόμιο: «Είχα και έχω τυφλή εμπιστοσύνη και στην ομάδα και στις συμπαίκτριές μου. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Είχαμε φοβερό δέσιμο και χημεία ως ομάδα. Το καλό κλίμα, η σωστή προπόνηση και η θέληση μετρούν πάνω από όλα.
Ο κόσμος ήταν σαν να ήταν στο πλευρό μας. Δεν έχουμε πιστέψει ακόμα τι έχουμε κάνει. Με 16χρονα και 17χρονα κορίτσια στο ρόστερ μας. Τον ευχαριστούμε. Τα μηνύματα αισιοδοξίας και στήριξης ήταν φοβερά όλο αυτό τον καιρό. Θα ήθελα στη φιέστα, αν μπορούν όλοι, εικονικά να είναι εκεί. Να μας στηρίζουν γιατί εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά φτάνοντας τον Ολυμπιακό μας στην κορυφή της Ευρώπης».
Δηλώσεις έκανε και η Χριστίνα Τσουκαλά που πρόσθεσε: «Αφιερώνουμε αυτό τον τίτλο στον Ολυμπιακό και σε όλους τους φιλάθλους. Είναι ακόμα πιο γλυκό αυτό το ευρωπαϊκό».
Όσον αφορά στη σκόρερ του νικητήριου γκολ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον τελικό, την Βάσω Πλευρίτου, η νεαρή περιφερειακός τόνισε: «Ήξερα πώς σε εκείνον τον παίκτη παραπάνω θα σκοράρουμε. Ήμουν 1000% σίγουρη πώς όποια παίκτρια κι αν ήταν στη θέση μου, θα βάζαμε εκείνο το γκολ που θα ήταν καθοριστικό».
- ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητηθούν εξηγήσεις από την αλβανική κυβέρνηση για τα επεισόδια στο Ζβέρνετς
- Μαγικό το «Μπλε Φεγγάρι» στο Σούνιο
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Συναγερμός στις σήραγγες των Τεμπών – Ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο που έβγαζε καπνούς
- Ο Καρλ Λάγκερφελντ και η άτυχη «χρυσή κληρονόμος» – Η γάτα του, η Σουπέτ
- ΠΑΣΟΚ: Η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας περνάει από τον σεβασμό των δικαιωμάτων των μειονοτήτων
