Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στηρίζουν τον Πέρεθ για την ESL
Στο πλευρό του Φλορεντίνο Πέρεθ στέκεται ο επίσημος σύνδεσμος της Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά την δημιουργία της European Super League.
Μπορεί το όνειρο της European Super League να «έσβησε» λίγα 24ωρα από όταν «άναψε», όμως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την ιδέα του πρότζεκτ.
Συνοδοιπόρους, στην σύσταση μίας κλειστής λίγκας, φαίνεται να έχει τους ίδιους τους οπαδούς των «μερένγκες», οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης δήλωσαν την στήριξη τους στον Ισπανό ισχυρό άνδρα.
«Πολλά είναι τα κλαμπ στην Ισπανία που έχουν πάρει το μέρος μας. Παράλληλα αρκετοί είναι εκείνοι που μέσω social media, μας έχουν στείλει την υποστήριξη τους για την πρωτοβουλία που πήρε ο πρόεδρος μας.
Ίσως ο λόγος πίσω από αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος κινδυνεύει οικονομικά και τα έσοδα από την European Super League, θα μείωναν αισθητά αυτήν την πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Madritistas.
- Πως αντιμετωπίζεις έναν δύσκολο συνάδελφο; Όλοι έχουμε από έναν στη δουλειά
- Οι Μπακς πέρασαν από το Λος Άντζελες – Σπουδαίος Αντετοκούνμπο, νίκησε Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν (101-105, vid)
- Fly Over: Κατεδαφίζεται η γέφυρα Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη – Εκτός κυκλοφορίας ο περιφερειακός
- Οι Πολεοδομίες μετακομίζουν σε νέα δομή – Πότε θα μεταφερθούν στο Κτηματολόγιο
- Ο Μιλουτίνοφ πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Άννα Βίσση (vid)
- Νέες ταινίες: Φτερά, πούπουλα και τρόμος
