
Πετρούνιας: Μόλις γύρισε στην Ελλάδα έτρεξε στην αγκαλιά της κόρης του
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων και το επιβεβαίωσε σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων και το επιβεβαίωσε σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρόσθεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην τεράστια καριέρα του.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Σοφία.
O διάσημος αθλητής έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: “Το συναίσθημα όταν γυρίζεις σπίτι κουρασμένος και δεν θέλεις τίποτα άλλο εκτός από αυτήν την αγκαλιά”.
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο
- Στην ταινία «52 Blue» ένας Ινδός άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι για να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι






