Λίλι Κόλινς: Σε έκθεση του Βαν Γκογκ πριν τα γυρίσματα του «Emily in Paris»
Η Λίλι Κόλινς πριν από την αναχώρησή της για τη Γαλλία για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Emily In Paris», επισκέφθηκε έκθεση για τον Βαν Γκογκ
Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, Λίλι Κόλινς πριν από την αναχώρησή της για τη Γαλλία για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Emily In Paris», επισκέφθηκε έκθεση για τον Βαν Γκογκ ενώ βρισκόταν στο Σικάγο.
Η έκθεση «Immersive Van Gogh» θα παρουσιαστεί επίσης στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Ντάλας και το Χιούστον.
Η Λίλι Κόλινς, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, ντύθηκε για την περίσταση, με μαύρο φόρεμα Ulyana Sergeenko με λευκή δαντέλα στο πάνω μέρος, σε συνδυασμό με ψηλές γόβες Jimmy Choo και κοσμήματα Cartier για αξεσουάρ.
Η διάσημη ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε στην εμπειρία της εμβύθισης στις δημιουργίες του Βαν Γκογκ.
«Αφού ακολούθησα όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, μπόρεσα να ταξιδέψω στο Σικάγο και να περιηγηθώ σε αυτήν την έκθεση, την οποία πραγματικά είχα τη χαρά να δω σχεδόν πριν από δύο χρόνια στο Παρίσι.
Η συναρπαστική εγκατάσταση τέχνης είναι μια βαθιά βουτιά στο μυαλό και τα έργα του Βαν Γκογκ και τα ζωντανεύει με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ήταν ο πιο απίστευτος τρόπος σύνδεσης με τους εμβληματικούς πίνακες!».
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς




